Supersmart och energieffektivt luftbehandlingssystem!

Windefalk Ventilation har fått fortsatt förtroende av TL Bygg. Uppdraget gäller en kontorsanpasssning på 700 m² i Kv. Keflavik 1 i Kista. Hyresgäst blir Jensen education, ett av Sveriges största utbildningsföretag.

Kontorsytan har rivits ut till stomrent, och ny rumsindelning byggs upp helt anpassad efter hyresgästens kravspec.

När Windefalk är klara med sitt uppdrag i kontorsanpassningen kommer Jensen education flytta in i en miljö med den smartaste och mest energieffektiva luftbehandlingslösningen på marknaden. 

Windefalk installerar ett modernt och energieffektivt Lindinvent-system, dvs variabla luftflöden som styrs efter behov. Luftflödet anpassar sig automatiskt efter hur många personer som befinner sig i ett rum, hur varmt det är i rummet och rummets koldioxidhalt. I det här projektet har även kylbafflarna samma flexibla och smarta styrning. Det innebär att varje luftdon kommer att reglera kastlängden på tilluft exakt efter varje enskilt rums behov vid vare tillfälle.

– Jensen education får den bästa luftbehandlingslösningen på marknaden installerat av montörer som vet vad de gör. Det här kommer att bli ett toppenprojekt. Sedan är det roligt att jobba med TL Bygg igen. Det är en  trygg och väldigt kompetent beställare som jag gärna arbetar med, säger Johan Walldie, projektledare på Windefalk