Uppdragen i handelsområdet Norrteljeporten är nu i mål!

Windefalk har i nära samarbete med sin uppdragsgivare COBAB haft totalentreprenaden på luftbehandlingen när Roboten 2 och Roboten 3 uppförts i kv. Roboten i handelsområdet Norrrteljeporten. Två stora och omfattande uppdrag som efter flera år nu nått sluttampen.

För båda byggnaderna genomförde Windefalk först basinstallationen och därefter hyresgästanpassningen. En målsättning med båda byggnaderna var att de efter två års drift ska kunna klassificeras i en ännu bättre energiklass. Därför har hela byggnationen haft fokus på energi och hållbarhet. De aggregat och ventilationslösningar Windefalk installerat är extremt energieffektiva.

Roboten 3 är en 9100 kvm stor byggnad, tolv meter hög och med entresol som mellanlager. Den sista hyresgästen Windefalk anpassade för blev Anicura, en smådjursklinik specialiserade på sällskapsdjur. Andra hyresgäster är Marinstore, Hedin Bil, Stadsmissionen mfl.

-Windefalk startade sitt uppdrag här i Norrteljeporten i maj 2020. De ansvarade för totalentreprenaden av luftbehandlingen och har på utsatt leveransdatum levererat en mycket fin produkt. De får högt betyg för sin insats med få besiktningsanmärkningar, om ens några, på deras installationer. Vi är mycket nöjda och har känt oss trygga med deras kompetens och engagemang från början till slut, säger Håkan Wickström, projektchef på COBAB Sverige AB. 

Byggherre: Hinderb. 4 Fastighets AB 

Beställare: COBAB Sverige AB