Ny servicetekniker till Windefalk!

Välkommen Kewin, hur ska en bra servicetekniker vara?

Du ska vara flexibel och ha förmågan att hantera många bollar samtidigt. En annan viktig egenskap är att vara stresstålig. Sedan måste man så klart ha rätt kompetens och vara öppen för olika lösningar på varje nytt problem.

Är rätt kompetens viktigt i ditt arbete?

Rätt kunskap är många gånger avgörande för hur du lyckas med ett uppdrag. Jag har bara varit här på Windefalk några månader men lär mig väldigt mycket av de som arbetar här. Kompetensen på Windefalk är hög.

Hur är möjligheterna till personlig utveckling inom företaget?

De är väldigt bra. Jag är en person som är nyfiken och vill lära mig nya saker. Nu har jag av Windefalk direkt fått möjligheten att gå en kurs i regler- och styrteknik med målsättning att jag ska bli driftstekniker. Det ser jag fram emot.

Hur trivs du på Windefalk?

Det här är den bästa arbetsplats jag varit på. Spännande uppdrag, bra och väldigt kunniga arbetskamrater och en fantastisk chef. Det kan inte bli bättre!