Ny projektingenjör till Windefalk!

Windefalk växer ytterligare. I takt med att nya projekt tillkommer måste också personalstyrkan utökas med kompetenta medarbetare.

Gustaf Brunnberg heter Windefalks nya projektingenjör. Gustaf kommer direkt från JM Entreprenad, där han arbetade som installationsledare. Han har sedan tidigare flerårig erfarenhet som konstruktör. Just nu är Gustaf inblandad i projekt som Brädstapeln och ett par ombyggnadsprojekt i Liljeholmen.

Windefalk är ett familjärt företag med många bollar i luften. Här kommer jag att lära mig massor samtidigt som känner att jag har mycket att bidra med inom företaget. En sak är säker och det är att här kommer jag närmare verkligheten än när jag satt och konstruerade i konsultledet. Det gillar jag, säger Gustaf Brunnbergs, projektingenjör på Windefalk.