Erfaren projektledare till Windefalk

Christian Viström är en erfaren projektledare som kom till Windefalk redan i höstas. Med mer än 20 års erfarenhet av projektledning blir han en viktig kugge i företagets verksamhet. Tidigare har Christian bl a varit på E3K Installation och Bravida. Vi hälsar Christian välkommen i gänget.

Hur är en bra projektledare?

En bra projektledare är framför allt en problemlösare av rang. När ett problem uppstår måste det åtgärdas direkt. Du ska helt enkelt vara alert på allt som händer – proaktiv. Sedan måste man i alla projekt vara hungrig och ”vilja mer.”

Hur viktigt är det att hänga med i utvecklingen?

Viktigt, du måste kontinuerligt uppdatera dina kunskaper inom de områden som rör ditt jobb. Som t ex när juridiken förändras inom byggsektorn, ha koll på när nya regler och förordningar tillkommer och sedan är det så klart nödvändigt att hänga med inom teknikutvecklingen.

Hur var ditt första intryck av Windefalk som arbetsplats?

Mitt första inryck var – Högt i tak, raka rör och mycket kompetens. Det här är ett företag där alla jobbar tillsammans och hjälper varandra. Företagskulturen är lagspel. Det gillar jag. Här är det Ingen som kör sitt eget race, vilket är vanligt på många arbetsplatser. Bra lagarbete ger trygghet internt och en bra arbetsinsats externt.