Välkommen till vårt nya nyhetsbrev!

Hej!

Det här nyhetsbrevet är ett led i vår utökade kommunikation med kunder och samarbetspartners. Det händer mycket positivt hos oss som vi vill berätta för dig om – men det händer också spännande saker hos hos våra kunder och branschen i övrigt som vi kommer att ta upp. Sedan min farfar startade Windefalk Ventilation & Energi för 70 år sedan har det hänt mycket och just nu går utvecklingen snabbare än någonsin.

Till dig som kund och partner erbjuder vi en kombination av erfarenhet och kompetens tillsammans med nya idéer, flexibla lösningar och hög servicenivå.

Vi ser till att vi vet vad vi gör och håller givna tids- och kostnadsramar. När du planerar ett projekt ser vi till att ta fram en lösning som är garanterat kostnadseffektiv och svarar på ert krav på hög kvalitet och leveransprecision.

Fyra gånger per år kommer vi förmedla nyheter om oss, våra kunder och branschen i övrigt. Du som får det här nyhetsbrevet får det för att du är en kund, partner eller att vi ser dig som en viktig person för oss som vi önskar hålla uppdaterad med information.

Mycket nöje!

Mikael Windefalk, VD för Windefalk Ventilation & Energi