Ytterligare ett förskoleprojekt i Nykvarn!

Windefalk har ventilationsentreprenaden när Byggteknik i Tumba på uppdrag av Nykvarns kommun bygger en förskola i Bergtorp.  

Den nya förskolan byggs med Lill Hagens förskola som förlaga. Även i den förskolan installerade Windefalk ett modernt luftbehandlingssystem för några år sedan. Förskolan i Bergtorp blir större, 2400 kvadratmeter och i två plan. 

Windefalk ansvarar för projektering och installation av ett modernt och energisnålt VAV-system. Dvs variabla luftflöden som behovstyrs efter hur många personer som befinner sig i ett rum. Två separata aggregat installeras, ett till förskolan och den allmänna delen och ett aggregat för storköket med tillhörande matsal. Förskolan beräknas öppna till sommaren 2025.

– Just nu projekterar vi bygghandlingarna. Det är lite av en repris på det uppdrag vi utförde i Lillhagens förskola för några år sedan. Återigen jobbar vi med Byggteknik i Tumba, vilket vi gillar att göra. Professionella men flexibla och duktiga, säger Johan Walldie, projektledare på Windefalk