Windefalk förstärker Comfort!

Bild som föreställer Mikael på kontoret

Den 21 november 2023, förvärvade Comfort Windefalk Ventilation & Energi, enentreprenör specialiserad på ventilation och energi. Med över tre generationers erfarenhet är man ett etablerat företag, baserat i Solna med en beräknad omsättning på ca 140 miljoner kronor. I och med förvärvet stärker Comfort sin position inom totalentreprenader.

     Vi välkomnar Windefalk Ventilation & Energi till Comfortfamiljen. Deras kompetens inom energieffektiva ventilationssystem kompletterar vårt multidisciplinära fokus. Tillsammans kommer vi att skapa ännu starkare synergier och erbjuda våra kunder prisvärda helhetslösningar säger Göran Swedérus, VD, Comfort.

    Mikael Windefalk, VD för Windefalk Ventilation & Energi, tillägger:

     Det är en spännande utveckling för oss. Comfort är i framkant på att leverera högkvalitativa helhetslösningar vilket går hand i hand med vår egen vision. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda våra stora och små kunder toppmoderna ventilationssystem och stärka vår närvaro på marknaden.

     Båda företagen delar en gemensam vision om att skapa energieffektiva anläggningar där värme, kyla och ventilation samverkar i klimatsmarta systemlösningar. För ytterligare information, kontakta:

     Mikael Windefalk, VD Windefalk Ventilation & Energi
E-post: mikael.windefalk@windefalk.se

     Comfort är en av Sveriges ledande multidisciplinära installationskedjor inom VS, el och ventilation med en stark lokal förankring med ca 150 etableringar i landet varav 55 butiker. Vi anlitas kontinuerligt av byggföretag, fastighetsägare, industrier, offentlig sektor och privatpersoner med uppdrag alltifrån totalentreprenad för ny- eller ombyggnationer till service, fordonsladdning, energioptimering och teknisk förvaltning. Vår samlade erfarenhet och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig lokal partner, som kan installera allt vi säljer. Kedjan består av 2350 medarbetare med en total omsättning på 5,6 miljarder kronor.