Windefalk anställer talanger!

Srdan Ristovic är anställd som arbetsledare och biträdande projektledare på Windefalk. Han har tidigare bl a arbetat som ledande montör på E & E Ventilation och som arbetsledare på Venerga Installation. Med Srdan får Windefalk en mycket motiverad och utvecklingsbar talang.

-Det här är den bästa arbetsplats jag varit på och det bästa företag jag arbetat för. Varje dag är spännande och utmanande. Det gäller att vara noggrann, proaktiv och lösningsorienterad. På Windefalk finns de bästa projektledare jag träffat i mitt yrkesliv och jag lär mig massor av dem varje dag. Just nu jobbar jag som biträdande projektledare på Kv. Batteriet på Södermalm och snart startar uppdraget med nybyggnationen av förskolan Vega, där jag kommer arbeta som arbetsledare, säger Srdan Ristovic, arbetsledare och biträdande projektledare på Windefalk

-Vi är väldigt nöjda med Sredan och vill satsa på hans utveckling. Han är ett riktigt     projektledarämne. Framöver ska vi se till att han får en officiell projektledarutbildning. Det är alltid roligt att få möjligheten att satsa på unga, lovande killar och tjejer som har motivation och viljan att utvecklas. Inom Windelfalk finns det alla möjligheter att utvecklas och göra karriär, säger Mikael Windefalk, vd på Windefalk Ventilation och Energi