Trygg-Hansa-huset förvandlades till ett modernt och öppet köpcentrum!

I oktober var det stor invigning av Trygg-Hansa-huset (Kv.Brädstapeln) på Kungsholmen. 

Windefalk har haft en samverkansentreprenad på luftbehandlingsinstallationerna med sin beställare Arcona. För Windefalk har det varit ett stort och lyckat uppdrag. Det har tagit ungefär två år från start till mål med byggnation av fläktrum men också anpassning av ventilationslösning till många olika verksamheter. Totalt är byggnaden på 10 000 kvm och rymmer numera ett öppet köpcentrum med bl a stor ICA-butik, Systembolag, SATS-gym och apotek. I huset på gatuplan som utgör entré ryms en sushirestaurang och en salladsbar.

– Det här var första gången jag arbetade med Windefalk och det blev en mycket positiv   erfarenhet. Normalt när man är nya för varandra brukar det ta en stund att finna formerna för samarbetet. Med Windefalk var den processen oerhört kort och vi fick ett smidigt samarbete från dag ett. De gjorde en utmärkt jobb och jag är väldigt nöjd med deras insats, säger Cecilia Lundberg, projektchef på Arcona.

-Vi har haft bra kommunikation och samarbete med Arcona genomgående under      hela installationsprocessen. För oss har det här varit ett stort och viktigt uppdrag som vi är glada och stolta över att vi fick förtroendet att genomföra, säger Mikael Windefalk, vd på Windefalk Ventilation & Energi

Byggherre: Areim

Beställare: Arcona