Nytillskott till Windefalk!

Anders Lindqvist är sedan tre månader tillbaka servicechef på Windefalk. Han kom till Windefalk från e3k Installation där han arbetat som projektledare på servicesidan. Där hade han bl a hand om olika driftavtal med kunder som SL, Kungsleden och Arriva mfl.

Hej Anders! Hur är en bra serviceman- eller kvinna?

Bra på att skapa relationer, kreativ och lösningsorienterad. Vi är kundens trygghet och därför måste de kunna lita 100% på oss. Att vara noggrann är också viktigt.

Varför sökte du dig till Windefalk?

Jag hade hört mycket gott om företaget och ville utvecklas ytterligare inom mitt yrke. Här finns många väldigt kompetenta och trevliga medarbetare. Mitt nya jobb blir en härlig utmaning för mig. 

Hur många är ni på servicesidan?

Just nu är vi tre duktiga medarbetare men målet är att vi ska bli fler och växa med våra kunder. Vi arbetar främst med våra avtalskunder och då i förebyggande syfte.

Hur ser er vanligaste kund ut?

Våra vanligaste kunder är bygg- och fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar. Bland dem är vi starka men vi kan bli ännu starkare. Det lönar sig att ha ett avtal med oss. Det ger inte bara trygghet utan vi hjälper också våra kunder agera innan det blir ett problem.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden står jag på en fotbollsplan i Åkersberga och tränar flickor och pojkar i sexårsåldern samt pojkar tolv år. Det är livet!