Ny projektledare till Windefalk!

Windefalk fortsätter växa och sedan en månad tillbaka har en ny projektledare mönstrat på. Jan Egner är en tusenkonstnär som tidigare tillbringat sexton år till sjöss.

Hej Jan, vad har du för bakgrund?

Jag är i grund och botten sjöingenjör och har under sexton års tid arbetat till sjöss, främst på isbrytare uppe i bottenviken och kvarken. De senaste åren har jag varit på Stockholms reperationsvarv. Både till sjöss och på varvet blir man lite av en multikonstnär. Du får en hygglig kunskap om alla systemen som mekanik, ventilation, el, styr och vs.

Ventilation är inte helt nytt för dig?

Nej, jag har jobbat som montör men till sjöss jobbade jag som maskinist. Ett fartyg har samma funktioner som en fastigheter och du lär dig lite lite om mycket, vilket jag tycker är en bra egenskap för en projektledare.

Vad är annars viktigt för en projektledare?

Struktur, hög samarbetsförmåga och att kunna hantera människor.

Hur har din första månad varit på Windefalk?

Windefalk är en mycket välkomnade arbetsplats så det har varit utmärkt. God stämning med hjälpsamma människor. Jag är en ganska otålig natur som vill komma igång men måste läsa in nya saker. Mitt jobb är intressant och så tycker jag att kompetensen inom Windefalk är synnerligen hög.