Ny projektledare med många strängar på sin lyra!

Under hösten har Windefalk fått tillökning med Fredrik Skjöld som ny projektledare med specialkunskaper inom el, kyla samt styr och regler. Fredrik kommer som projektledare främst arbeta med kyl- och värmefrågor kopplade till ventilation. Hans upptagningsområde blir i första hand Norrtälje, Uppsala och Stockholms norrorter.

– I grunden är jag utbildad elektriker som sedan blev kyltekniker med specialkunskaper kring styr o regler. Windefalk stötte jag på när jag jobbade på Roslagens Rör och blev imponerad av deras engagemang och hur kunniga det var inom sitt område. Det gjorde intryck på mig och därför är det extra roligt att nu vara en del av det företaget. Här finns ett driv och kvalitetstänk som passar mig. Som person är jag nyfiken och har en vilja att ständigt utvecklas och bli bättre på det jag gör. Det är väl därför jag älskar problemlösning inom mitt yrke. Windefalk arbetar med kvalitetsinstallationer och där tror jag att min kunskap inom flera olika teknikdiscipliner kan tillföra ytterligare dimension i uppdragen. Min förväntan här på Windefalk är att utvecklas ytterligare och trivas med bra arbetskompisar, säger Fredrik Skjöld, projektledare på Windefalk.